...

EXYU

Wethouder Paul Guldemond lanceert jongerenprogramma EXYU in Zwolle

Zwolle kan nu met trots een prachtig nieuw project aan haar lijst toevoegen! Op 9 oktober 2023 is met veel enthousiasme ons gloednieuwe jongerenprogramma EXYU gelanceerd. De officiële onthulling van EXYU vond plaats om 11.00 uur, met niemand minder dan Wethouder Paul Guldemond die het project lanceerde. EXYU is ontwikkeld om jongeren tussen de 16 […]

Zwolle kan nu met trots een prachtig nieuw project aan haar lijst toevoegen! Op 9 oktober 2023 is met veel enthousiasme ons gloednieuwe jongerenprogramma EXYU gelanceerd. De officiële onthulling van EXYU vond plaats om 11.00 uur, met niemand minder dan Wethouder Paul Guldemond die het project lanceerde.

EXYU is ontwikkeld om jongeren tussen de 16 en 25 jaar in Zwolle te ondersteunen in hun persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling, het verwerven van ondernemersvaardigheden, het stimuleren van toekomstbewustzijn en het bevorderen van gemeenschap en samenwerking.

Dit programma biedt jongeren de kans om hun toekomst vorm te geven door middel van waardevolle vaardigheden en instrumenten. Of je nu je eigen bedrijf wilt starten of nog op zoek bent naar je sterke punten en dromen, binnen anderhalf jaar bereidt EXYU je voor en helpen we je bij het maken van een concreet actieplan. Als kers op de taart krijg je ook toegang tot een waardevol netwerk van Zwolse professionals.

Wat ka je verwachten?

Cognitieve training

Jij hebt talent. Aan EXYU de taak om jou te ondersteunen bij het ontwikkelen ervan. We gaan je niet veranderen, maar versterken. Door meer persoonlijk leiderschap, weet jij hoe je jouw krachten het beste benut en uitdraagt.

Fysieke trainingen

Niet alleen denken, maar ook doen. Door bokslessen, survivallen en mindwalks kom jij uit je hoofd en creëer je ruimte. Ruimte voor (zelf)vertrouwen, connecties en rust.

Training ondernemerschap

“Blijven dromen”: misschien heb je het wel eens gehoord. Daar zijn we bij EXYU niet van, want wij geloven dat je met een concreet plan je dromen omzet in realiteit. Met jouw krachten en onze ondernemerskennis heb jij alle tools voor je ideale future.

Community

Je legt de expeditie niet alleen af. Naast de coaches, zijn er ook andere jongeren die net als jij focussen op hun future. Jullie ervaren dezelfde soort struggles, is het niet door de maatschappij, dan wel door jullie achtergrond of situatie. Daardoor ontstaat er automatisch een connectie en uiteindelijk community.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.